به بخش پرسش و پاسخ یادگیری عمیق خوش آمدید,
این نسخه آزمایشی سایت است.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
  • برای ارتباط با مدیران میتوانید از صفحه مدیران اقدام کنید.
  • سوال و جواب ها باید به زبان فارسی باشند. استفاده از زبان انگلیسی یا فینگلیش برای پاسخ دادن مجاز نیست.
  • لطفا بعد از پرسش سوال لینک سوال خود را در گرو تلگرام (Iran Deep Learning Group) معرفی کنید تا سریعتر به جواب برسید. برای دسترسی به آخرین لینک از منابع یادگیری استفاده کنید
  • لطفا بجای عکس از متن استفاده کنید. اگر متون طولانی هستند از سایت pastebin.com برای اپلود استفاده کرده و لینک حاصل را در سوال خود قرار دهید. برای قرار دادن تصویر ، از بخش ارسال تصویر ادیتور سایت استفاده کنید.
  • بعد از دریافت پاسخ، بهترین پاسخ را از طریق کلیک بر روی علامت تیک انتخاب کنید
  • اگر با خطا و یا مشکلی مواجه شدید از بخش تماس با ما در انتهای صفحه و یا ایمیل Coderx7@gmail.com موضوع را اطلاع دهید.

با تشکر

دسته بندی ها

0 امتیاز

سلام
همینطور که میدونید هر روز داره فریم ورک جدید میاد برای دیپ لرنینگ مثلا شنیدم که متلب 2017 تولباکس اورده. خیلی گشتم اما جایی که یک مقایسه بدردبخور(جدولی یا شماتیک) پیدا نکردم. کدومش ساده تر است و برای افراد مبتدی راحتتر. کدومش سر راستتر است؟
کجا یک مقایسه پیدا کنم؟ممنون

توسط (110 امتیاز)

1 پاسخ

0 امتیاز

سلام
ما قبلا همینجا یه سوال مشابه داشتیم بنظرم من هم یه مقاله داده بودم (البته مربوط به اوائل 2016 یا نهایتا اواخرش بود)
متلب رو که من اصلا پیشنهاد نمیکنم .
کفی برای شروع خیلی ساده اس و براحتی میشه کار کرد .
بعد از اون تنسورفلو هست که مستندات بسیار خوبی داره و آسون هم هست .
کراس هم مستندات خیلی خوبی داره که بالای ثیانو و تنسورفلو قرار میگیره و کار رو خیلی راحت کرده . الان انتخاب خیلی ها کراس+تنسورفلو هست . (تنسورفلو رو نصب میکنید و بعد کراس رو نصب میکنید و شروع بکار میکنید . کراس یه فرانت اند هست و تنسورفلو بک اند)
تورچ هم هست که با اومدن pytorch خیلی خوب داره پیشرفت میکنه . قبلا حتما باید با لوآ کار میکردید و رپر پایتون درست و حسابی نداشت . البته یه مشکل جزئی هست و اونم اینه که فقط رو لینوکس قابل استفاده اس . دو مورد قبلی هم روی ویندوز و هم لینوکس و مک قابل استفاده هستن.

DeepLearning4J هم هست که برای جاوا کارها و کسایی که بیگ دیتا و دیپ لرنینگ بصورت ترکیبی میخوان کار کنن شاید گزینه مناسبی باشه. (البته با تنسورفلو و کفی هم میشه اما Deeplearning4J بصورت اختصاصی استارتش رو با این ایده زد)
Neon هست که در حال حاضر سریعترین فریم ورک یادگیری عمیق دنیاست اما خب مثل بقیه یوزربیس و مستندات خوب نداشته تا جایی که من دیدم
MXNet هست که اگه اشتباه نکرده باشم اول فقط رو CPU اجرا میشد. بعدتر آمازون زیر بال و پرش رو گرفت و توسعه اش خیلی سرعت گرفت . زیرساخت (اصلی) دیپ لرنینگ آمازونه الان و البته الان هم GPU و هم CPU رو پشتیبانی میکنه و صد البته رپرهای بسیار زیادی هم براش ارائه شده به زبانهای مختلف (پایتون وR و...) و بشدت داره پشتیبانی میشه.

Nvidia DIGITS هست که کلا اومده کار رو خیلی راحت کنه . اول بک اندش فقط کفی بود بعد تورچ رو اضافه کرد و الان فک کنم تنسورفلو رو هم اضافه کرده (قبلا قصدشون این بود مطمئن نیستم ) . یه محیط ویژوال برای کار کردن ارائه میکنه که بد نیست اما بنظر من چندان مناسب نمیاد و یکی استارت با موارد دیگه بزنه به مراتب خیلی خیلی بهتره .

چیزایی که الان به ذهنم میرسه اینهاست و اینها هم معروف ترینها هستن. فعلا تنسورفلو بیشترین شهرت و یوزربیس رو داره .

توسط (4.3k امتیاز)
ممنون.پس بنظرتون برای شروع که کد نویسی خاصی نخواهد و ویژوالی باشه MXNet است؟با کدوم شروع کنم؟یک جا دیدم کافی کد نویسیش زیاده. من کامپیوتر عادی دارم.
سلام MxNet ویژوالی نیست باید کد بزنید. راحت ترین رو عرض کردم بنظر من کفی هست. DIGITS انویدیا هم هست که برای شروع بخوایید استارت بزنید بد نیست
ممنون
راجع به فریم ورک ماکروسافت(CNTK) و فیس بوک میشه کمی توضیح بدید؟و SparkNet و فریم ورک IBM
من شاید نخواهم تو پردازش تصویری یادگیری عمیق بزنم.ایا تو این فریم ورکها میشه مشحص کرد چه مدلی می خواهید؟
CNTK تا بحال مطرح نبوده . فیس بوک هم از تورچ و کفی استفاده کرده و میکنه .
من خودم تجربه کار با SparkNet نداشتم و اونم بیشتر یه رپر روی فریم ورکای دیگه اس. مشابه Sparknet ما CaffeOnSpark رو داریم که از قدیم توسط یاهو توسعه داده میشه.
IBM هم تاجایی که میدونم خودش فریم ورکی رو نداره یا حداقل من مطلع نیستم . اگه منظورتون PowerAI باشه اونم حالت یه سیستم رپری داره روی فریم ورکهای دیگه که اجازه استفاده از اونها رو میده.
همه این فریم ورکها قابل استفاده رو انواع مختلف داده ها هستن و اختصاص به تصاویر ندارن . بین اینها شاید Caffe تو کار با تصاویر بهتر باشه و به این کار هم شهره تر. اما برای غیرتصاویر هم میشه استفاده کرد و استفاده میشه. البته تنسورفلو و تورچ معمولا برای اینده نگری بیشتر توصیه میشن چون هم گستره بیشتری رو پشتیبانی میکنن نسبت به کفی و هم مستندات بیشتری دارن و پشتیبانی گرفتن راحت تره .
نظرتون راجع به BigDl اینتل چیه؟ همه اینها روی 64 بیتی و لینوکس(سرعت بیشتر) کار میکنند؟
...