به بخش پرسش و پاسخ یادگیری عمیق خوش آمدید,
این نسخه آزمایشی سایت است.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
  • برای ارتباط با مدیران میتوانید از صفحه مدیران اقدام کنید.
  • سوال و جواب ها باید به زبان فارسی باشند. استفاده از زبان انگلیسی یا فینگلیش برای پاسخ دادن مجاز نیست.
  • لطفا بعد از پرسش سوال لینک سوال خود را در گرو تلگرام (Iran Deep Learning Group) معرفی کنید تا سریعتر به جواب برسید. برای دسترسی به آخرین لینک از منابع یادگیری استفاده کنید
  • لطفا بجای عکس از متن استفاده کنید. اگر متون طولانی هستند از سایت pastebin.com برای اپلود استفاده کرده و لینک حاصل را در سوال خود قرار دهید. برای قرار دادن تصویر ، از بخش ارسال تصویر ادیتور سایت استفاده کنید.
  • بعد از دریافت پاسخ، بهترین پاسخ را از طریق کلیک بر روی علامت تیک انتخاب کنید
  • اگر با خطا و یا مشکلی مواجه شدید از بخش تماس با ما در انتهای صفحه و یا ایمیل Coderx7@gmail.com موضوع را اطلاع دهید.

با تشکر

دسته بندی ها

0 امتیاز

با سلام
میخوام برای مقاله ی تشخیص آنومالی anomaly detection چند دیتاست پیدا کنم اما به غیر از نفوذ شبکه ، دیتاست در موضوع دیگری پیدا نکردم. لطفا راهنمایی ام کنید که مقالات بیشتر روی چه دیتاستهایی در چه موضوعاتی کار کرده اند ؟
با تشکر فراوان از کمک و راهنمایی شما

توسط (111 امتیاز)

1 پاسخ

+1 امتیاز
 
بهترین پاسخ

سلام
میتونید یه لیست بلند بالا از کارهایی که انجام شده تو حوزه های مختلف رو اینجا ببینید .
دیتاست ها هم بخش دیتاست های سایت رو چک کنید اگر اونجا چیزی پیدا نکردید میتونید با توجه به مقالاتی که لینکش رو بالا دادم دیتاست مورد نیازتون رو هم پیدا کنید.

توسط (4.3k امتیاز)
انتخاب شده توسط
سلام
با سپاس فراوان از لطف شما .
پیروز و سلامت باشید.
سلام اقای حسن پور
در این سایت مقالاتی هست که نمیدونم ایا از ژورنال isi گرفته شده ؟؟ چون نیاز به مقالات ژورنال isi  دارم.
ممنون میشم اگر جواب بدید
خیلی از این مقالات ماه ها بعد وارد ژورنالها میشن . تو حوزه دیپ لرنینگ الان اینطور هست که حتی قبل از اینکه در کنفرانسی شرکت کنید مقالات تو آرکایو قرار میگیره بعد از طریق اون در کنفرانسها شرکت داده میشن. بعد از شرکت در کنفرانسها هم معمولا وارد ژورنالها میشن.
برای اینکه مطمئن بشید مقاله ای رو حساب و کتاب هست اول به نویسندگان و بعد توجه به فایلهای همراه اون کنید(نتایج تحقیقات و مقاله) .
اگه این مقالات رو د رنظر نگیرید ممکنه خیلی از آخرین دستاوردهای این حوزه رو از دست بدید. مقالات جدیدی مثل WRN یا Densnet و امثالهم که الان خیلی استفاده میشن و از معماری های نوین هم هستن نمونه مثالهایی از این دست هستند.
باتشکر فراوان از وقتی که برای پاسخ گویی به سوالاتم میگذارید اما
مشکل من اینست که نمیتونم صبر کنم تا چه وقتی این مقالات در ژورنال ISI تایید و چاپ بشن زیرا باید نتیجه روی کرد خودم را با نتیجه ی روی کرد هایی که در مقالات استفاده شده مقایسه کنم پس باید از دیتاستی استفاده کنم که همون مقالات از ان استفاده کردند . من از طریق فرمول ریاضی نتونستم اثبات کنم برتری روی کرد پیشنهادی خودم را پس به ناچار باید از طریق برتری در ACCURACY RESULT  و یا امثال این ملاک های ارزیابی بتونم برتری رویکرد مقاله ام را اثبات کنم.
پس باید یک مقاله ISI پیدا کنم که به دیتاستش دسترسی داشته باشم . متاسفانه مقالات ISI  که از PRINGER یا ELSEVIER پیدا کردم به دیتاستش دسترسی ندارم پس به ناچار بهنویسنده ایمیل زدم که دیتاست را برایم بفرستم اما متاسفانه خبری نشد!!!
در حوزه ی شبکه مقاله ای که در زمینه تشخیص  انومالی باشد با دیتاست KDD-NSL  پیدا کردم اما چون حجم دیتاست شبکه بالا است 57 مگابایت و رم سیستم من 2 گیگ است نمیتونم در کا فلد زدن اجرا کنم خیلی طول میکشه اجرا کنم. اکگر شما دیتاست شبکه کم حجم میشناسید سپاسگزارم میشم به من معرفی کیند یا اینکه در زمینه های دیگر تشخیص انومالی مثل زمینه بانکداری یا پزشکی دیتاستی دارید ؟؟ من در زمینه ی بانکداری که بسیار کم مقاله ی ISI پیدا کردم معدود که برای سال 2011 به بعد باشه که دیتاستش هم نیست منتظر نویسنده ام !!
اگر شما میتونی لطف کنید دیتاستی با حجم کم و به همرا مقاله بهم معرفی کنید باور کنید 3 روز دارم دنبالش می گردم یا دیتاست هست مقاله نیست یا برعکس.
با تشکر از کمک بی دریغتان!!
سلام .
من متاسفانه تو این حوزه خودم کار نکردم برای همین کمک خاصی نمیتونم بکنم جز توصیه ها و کمک های کلی. در مورد دیتاست باید یادتون باشه که ملاک ارزیابی شما قیاس روش خودتون با روشهای دیگه اس. پس انتخاب دیتاست استانداردی که روشهای مختلف قبلا روی اون کار کردن بشما خیلی کمک میکنه وگرنه مجبورید خودتون اون روشها رو پیاده سازی کنید که بعضا ماه ها بعضی ها طول میکشه (اگه کد و... وجود نداشته باشه براش) . علاوه بر اون تو حوزه دیپ لرنینگ کسی دنبال دیتاست کم و کوچیک نیست . یه دیتاست 57 مگابایتی زیاد بنظر نمیاد و شما کمترین کاری که میتونید بکنید افزایش رم سیستمتون هست( بحث کارت گرافیک بکنار). پیشنهاد من اینه اول در مقالات ارکایو روشها و دیتاست هایی که براتون مقدور هست رو مشخص کنید بعد روی اونها کار کنید. کسایی که تو ارکایو مطلب میزارن معمولا ایمیل بزنید و درخواست کد یا راهنمایی کنید جواب میدن چون یکی از اصول اینه که در ارکایو قرار داده بشه و فیدبک گرفته بشه. (علاوه بر اینکه یک رکورد ثبت بشه برای اونها)
در مورد پیدا کرن دیتاست هم در سایت بخش دیتاست ها من دیتاستهای مختلفی رو معرفی کردم و علاوه بر اون لینک به یکسری منابع تو این بخش رو هم دادم که میتونید به اون منابع مراجعه و سوال کنید و شاید هم بتونید راهنمایی بگیرید .
علاوه بر اونها Academictorrent هم در بخش دیتاست ها وجود داره (یک پست جداگانه هم در سایت درموردش هست) که دیتاست های مختلف رو در خودش داره که میتونید دانلود کنید . پیشنهاد میکنم به اون هم سربزنید. البته بعد از برقراری تماس با نویسنده بعضی از مقالات جدید در ارکایو .
سلام و تشکر بابت کمکتون
چند سوال :
1- علاوه بر اونها Academictorrent هم در بخش دیتاست ها وجود داره (یک پست جداگانه هم در سایت درموردش هست) که دیتاست های مختلف رو در خودش داره که میتونید دانلود کنید . متوجه نشدم  Academictorrent چی هست؟
2- پست جداگانه به چه نامی هست ؟
لطفا توضیح بدید درست متوجه نشدم
بخش دیتاست سایت اینجاست : http://deeplearning.ir/دیتاست/
تو همین بخش وارد بشید بقیه اطلاعات رو میتونید ببینید من جمله همون پست در مورد Academictorrent
...