به بخش پرسش و پاسخ یادگیری عمیق خوش آمدید,
این نسخه آزمایشی سایت است.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
  • برای ارتباط با مدیران میتوانید از صفحه مدیران اقدام کنید.
  • سوال و جواب ها باید به زبان فارسی باشند. استفاده از زبان انگلیسی یا فینگلیش برای پاسخ دادن مجاز نیست.
  • لطفا بعد از پرسش سوال لینک سوال خود را در گرو تلگرام (Iran Deep Learning Group) معرفی کنید تا سریعتر به جواب برسید. برای دسترسی به آخرین لینک از منابع یادگیری استفاده کنید
  • لطفا بجای عکس از متن استفاده کنید. اگر متون طولانی هستند از سایت pastebin.com برای اپلود استفاده کرده و لینک حاصل را در سوال خود قرار دهید. برای قرار دادن تصویر ، از بخش ارسال تصویر ادیتور سایت استفاده کنید.
  • بعد از دریافت پاسخ، بهترین پاسخ را از طریق کلیک بر روی علامت تیک انتخاب کنید
  • اگر با خطا و یا مشکلی مواجه شدید از بخش تماس با ما در انتهای صفحه و یا ایمیل Coderx7@gmail.com موضوع را اطلاع دهید.

با تشکر

دسته بندی ها

0 امتیاز

با عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه الان تقریبا خیلی ها میان سمت این موضوع از کوچک گرفته تا بزرگ ایا واقعا امیدی به این گرایش هست ؟

چون خوب بعضی ها میگن که خیلی تخصصی هست و فقط تعداد کمی (زیر ۵۰۰ نفر ) تخصص دارن تو این زمینه ایا این واقعا درسته یا نه به همین زودی ها اشباع میشه این گرایش ؟

توسط (100 امتیاز)

3 پاسخ

0 امتیاز

با سلام
اگر با عقاید و نظرات دیگران پیش برید در هر زمینه و گرایش ادامه بدهید تقریبا همشون اشباع شدند منظور از اشباع شدن به این معنی نیست که دیگه جای کار ندارند یعنی اینکه اکثرا گرایش ها نیاز به پژوهش زیاد و عمیق تر دارند حالا شما گرایش هوش مصنوعی رو در نظر بگیرید که اخیرا پژوهش ها در این حوزه زیاد شدند فرضا شما بیایید گرایش مثله برق الکترونیک آنالوگ رو در نظر بگیرید که تقریبا میشه گفت داره منسوخ میشه ولی اگر جستجو کنید میبنید همچنان جای کار زیادی هنوز مونده و پژوهش های زیادی همچنان در حال انجام هست.
و دوم اینکه گرایش هوش مصنوعی اخیرا داره داغتر میشه شما این همه کارهایی رو که میبیند در حال حاضر در این گرایش صورت میگیرد فکر نکنید دیگه کارهای زیادی انجام شده و جایی برای کار نمونده است خیر اینطور نیست چون واقعیت امر این هست که مهم نیست که این همه کارها صورت گرفته مهم اینکه چقدر از این کارها و پژوهش ها رو میشه بصورت real-time اجرایش کرد که از این بعد در گرایش هوش مصنوعی کارهای زیادی مونده است.
سوال اخرتون این هست که کمتر از فلان قدر تخصص در این گرایش وجود دارد ؟ این چیزی هست که در تمامی گرایش ها یه عده معدود هستند که واقعا تخصص دارند و اکثر افرادی که در یک گرایش کار میکنند لزومی نداره که همشون تخصص داشته باشند .

توسط (389 امتیاز)
0 امتیاز

با سلام
بطور خلاصه بنظر بنده هوش مصنوعی در ایران تازه در ابتدای راه هستش و نیازمند ورود متخصصان زیادی در این زمینه هستش تا بتونه به ثمر بشینه. قدرتی که در یادگیری عمیق و ترکیب آن با یادگیری تقویتی (reinforcement) وجود دارد در کنار مدلهای GAN بسیار کارآمد خواهد بود. در آینده این ابزار قدرتمند به رشته های دیگه مثل مکانیک - معماری و ...وارد خواهد شد و همچنین منجر به حذف خیلی از مشاغلی که تا کنون ماشین ها قادر به انجام آن نبودند میشود. (برای مثال در آیند شاید به جای تعمیرکار یخچال یه دیپ کار بیاد یخچال خونه شما رو تعمیر کنه!!! و یا به جای اینکه ماشینتونو ببرید به یه تعمیرگاه معمولی ببرید به یه تعمیرگاهی که پره از روباتهایی که با الگوریتم های دیپ یادگرفتند ماشین تعمیر کنند!!!)
با همه گیر شدن این موضوع در همه گرایش ها و مشاغل طبیعتا نیازمند متخصص های زیادی برای پشتیبانی در این امور خواهد بود.

توسط (830 امتیاز)
0 امتیاز

سلام
اشباع؟‌ این حرف خنده داره!
تازه ابتدای راه هستیم و حالا حالا ها مونده
خارج از کشور که تازه داره گرم میوفته. هر از چندگاهی سرمایه گذاری های کلان داره انجام میشه و خبرش بگوش میرسه تو ایران هم هنوز راه نیفتاده چیزی که باعث بشه شما فکر کنید تموم شد همه چیز!‌الان همه دیپ لرنینگ کار شدن و برای ما چیزی نیست.
اون آمار هم کاملا بی ارزشه و کسی هم که چنین چیزی بشما گفته قطعا اطلاع نداشته.
با قدرت بشینید مطالعه کنید و بخونید که این حوزه تغییرات شگرفی رو بوجود میاره و شما هم میتونید بخشی از اون باشید و در موفقیتش سهیم.
فقط دقت کنید قرار نیست یک شبه همه چیز رو یاد بگیرید یا یادگیری عمیق در ۴ تا معماری خلاصه میشه نه!‌
یادگیری ماشین و تکنیک های دیگه رو هم بخوبی در کنار روشهای جدید یاد بگیرید تا اثر بخشی و توانایی شما افزایش پیدا کنه

توسط (4.3k امتیاز)
...