به بخش پرسش و پاسخ یادگیری عمیق خوش آمدید,
این نسخه آزمایشی سایت است.
لطفا به نکات زیر توجه کنید:
  • برای ارتباط با مدیران میتوانید از صفحه مدیران اقدام کنید.
  • سوال و جواب ها باید به زبان فارسی باشند. استفاده از زبان انگلیسی یا فینگلیش برای پاسخ دادن مجاز نیست.
  • لطفا بعد از پرسش سوال لینک سوال خود را در گرو تلگرام (Iran Deep Learning Group) معرفی کنید تا سریعتر به جواب برسید. برای دسترسی به آخرین لینک از منابع یادگیری استفاده کنید
  • لطفا بجای عکس از متن استفاده کنید. اگر متون طولانی هستند از سایت pastebin.com برای اپلود استفاده کرده و لینک حاصل را در سوال خود قرار دهید. برای قرار دادن تصویر ، از بخش ارسال تصویر ادیتور سایت استفاده کنید.
  • بعد از دریافت پاسخ، بهترین پاسخ را از طریق کلیک بر روی علامت تیک انتخاب کنید
  • اگر با خطا و یا مشکلی مواجه شدید از بخش تماس با ما در انتهای صفحه و یا ایمیل Coderx7@gmail.com موضوع را اطلاع دهید.

با تشکر

دسته بندی ها

0 امتیاز

اگر بخواهیم از دانش هوش مصنوعی در جهت کاربردی بهره ببریم . فکر میکنید چه ایده ای را میتوان پیگیری کرد و چند نفر باید در عملی شدن آن حضور داشته باشند؟!
مثلا سایت زیر یک app است که از convolutional net برای تشخیص اشیا و مفاهیم در تصاویر دیجیتال بهره می برد. و البته این روزها شاهد بهره گیری از مفاهیم هوش مصنوعی در ابعاد متنوعی هستیم.
https://www.clarifai.com/about
میتوانید توانمندی کارشان را با دمویی که قرار داده اند بسنجید و افرادی که در تولید چنین ابزاری دخیل بوده اند را میتوان دید.

توسط (118 امتیاز)

1 پاسخ

+1 امتیاز

سلام
من دقیقا متوجه سوال شما نمیشم. هر ایده ای بستگی به پیش شرایطهایی داره . نمیشه یه قائده کلی برای هر چیزی پیچید.
بعضی ایده ها رو میشه خیلی سریع و با هزینه کم بالا اورد ، از طرفی بعضی ایده ها هم نیازمند تیمی از متخصص ها هستن و همینطور پشتوانه مالی خیلی قوی .
خیلی مواقع هم نوع دید افراد باعث موفقیت /شکست ایده یکسان میشه . واقعا نمیشه یه حکم کلی داد برای همه.
در مورد clarifai هم استارتش با یه معماری ساده که تحت پایتون بود توسط زیلر و فرگوس که دانشجو و استاد بودن استارت کار خورد . وقتی موفقیت تو ایمیج نت پیدا کردن معماریشون رو پابلیک نکردن در عوض رفتن دنبال fund raising و بعد اولین کاری که کردن یکسری متخصص استخدام کردن و کد بیسشون رو کامل از پایتون تغییر دادن به Go اگر اشتباه نکرده باشم و بعد هم بقیه جاهای خالی مورد نیاز رو پر کردن و استارت رو زدن .
الان هم که کلا 3 سالی بیشتر از کارشون نمیگذره تعداد زیادی از افراد متخصص تو حوزه یادگیری عمیق و هوش مصنوعی استخدام کردند و دارن دائما روی موارد مختلف کار میکنن. و دیگه محدود به اون معماری اولیه شون نیستن.
خلاصه تو این زمینه هرکسی بر اساس نیازی که متوجهش هست یکسری ابزار نیاز داره و فقط ابزارها هم نیستن که موفقیت یک ایده رو تضمین میکنن . خیلی چیزا دخیل هست.

توسط (4.3k امتیاز)
حق با شماست. و هدف از این پرسش هم تحریک فکرها برای کاربردی کردن دانش بود. زمانی که طوفان فکری ایجاد شود خواهیم دید که چه موارد تاپ و فوق العاده ای برای کارکردن وجود دارد. در خصوص هزینه ها هم حتما با استارتاپ ها آشنا هستید و من هم در چندین رویداد استارتاپی شرکت کردم؛ ایده های خلاقانه و جذابی داده میشود ( در سطح کارشناسی و البته با ارزش) که سرمایه گذاران را تشویق به سرمایه گذاری میکند. برای یه پروژه خوب و بزرگ نباید سرمایه را خود افراد متحمل شوند. بلکه هزینه اولیه را می توان بر مسائلی از قبیل توانمند سازی و تشکیل تیمی توانمند قرار داد.
موضوع جذاب دیگر برای من این است که با این حجم متخصصان داخلی بتوانیم کاری در سطح جهانی را عرضه کنیم. ولو اینکه درامد حاصله  نیز صرف امور عام المنفعه شود.
...